Tilsyn fra kommunen.

Vi får årligt 6 besøg/tilsyn fra kommunen(hvor af, de 2 besøg er KIDS) og 2 er uanmeldt.

Hvert anden år bliver der lavet en test/kontrol på de private børnepasser som hedder KIDS, dette er en 3 timers test/kontrol, hvor tilsynsførende observere uden at deltage, denne test indeholder:

KIDS er et redskab til at vurdere den pædagogiske kvalitet i dagplejen/de private pasningsordninger med henblik på efterfølgende at kunne udvikle og forbedre de omgivelser, der udgør børnenes betingelser for læring og udvikling.  Men pædagogisk kvalitet handler også om at leve et godt børneliv her og nu og ikke udelukkende som en forberedelse til skole- og voksenlivet.

Vi ser frem til denne KIDS test, da dette vil være en guide, for os til at holde kvaliteten oppe.

Vi udfylder samtidig udviklingsskemaer på alle børn, med start ved 1 år, for at kunne træde tidligt til, hvis der skal arbejdes mere med noget end andet. Vi udfylder samtidig TRAS som er tidligt sporing skema omkring sprog, denne bliver udfyldt ved to år. Begge dele bliver sendt med hjem til gennmlæsning af forældrene og ønsker man det bliver, de udleveret til børnehaven.

 

Privat Naturdagpleje Evigglad
v/ Lene & Svend Nielsen
Mommarkvej 255 Tandslet
Mobil 60197305

Seneste kommentarer

26.06 | 06:14

Sjovt :o) han bor lige bag os

25.06 | 20:18

Ser dejligt ud hos jer. Jeg har også en privat pasningsordning med fokus på udeliv og natur på Bornholm. Tror i kender min far Jan der lige er flyttet til Tandslet 😅

09.04 | 12:53

Hej Lene og Svend.
Jeg vil meget gerne høre, hvor lang venteliste i har ift at få opskrevet sit barn?
Med venlig hilsen Ida :)

26.06 | 21:06

Fantastisk hjemmeside, rigtig godt gået Lene og Svend

.

Del siden