Det skal være et hjem og ikke en institution!

I køkkenalrum er alt legetøj samlet, men vi har også et ekstra værelse til den stille leg, hvor der en lille køkkekrog til at lege i. I køkkenalrum er der masser af plads til at bygge hule, og gemme sig, og en hygge stol til at læse historie på, og alt det legetøj man kan tænke sig, der er en sofa til at kravle op på og et stort vindue man må sidde i, derfor er der udsigt til vejen og markerne, samtidig kan man følge med i årstiderne, se bondemanden arbejde og det bedste er når vi kan følge rådyrerne i skoven.


Det er meget vigtig for os at der er mange forskellige legemiljøer, med gode temaer til alle alders grupper

Legetøj: vi har hele kælderen fyldt med legetøj og bytter fra tid til anden om på det, så det altid føles nyt og spændenden. vi åbner altid kun et skab legetøj ad gangen, hvis børn skal kunne holde focus, skal udbudet ikke være for stort og det bliver derfor spurgt: skal det være bondegården idag?? og så bliver skabet med alle bondegårds tingene åbnet og alle der vil, er med fælles i den leg. 


Vi bruger meget tid på at samle ting i naturen som vi kan bruge indendøre i dårligt vejr, til at pynte med og hænge op, alt efter årstiden er legestuen pyntet op som naturen.

Vores bryggers bliver brugt til pusleplads og hver barn har deres egen plads til tøj i garderoben, som er bygget i skov tema.

Naturbørn Evigglad / privat pasningsordning
v/ Lene & Svend Nielsen
Mommarkvej 255 Tandslet
Mobil 60197305

Seneste kommentarer

26.06 | 06:14

Sjovt :o) han bor lige bag os

25.06 | 20:18

Ser dejligt ud hos jer. Jeg har også en privat pasningsordning med fokus på udeliv og natur på Bornholm. Tror i kender min far Jan der lige er flyttet til Tandslet 😅

09.04 | 12:53

Hej Lene og Svend.
Jeg vil meget gerne høre, hvor lang venteliste i har ift at få opskrevet sit barn?
Med venlig hilsen Ida :)

26.06 | 21:06

Fantastisk hjemmeside, rigtig godt gået Lene og Svend

.

Del siden