Når vi leger ude, må man gerne være vilde, løbe, køre hurtigt og få skøre ide og prøve dem af.🙃

 

 Haven

Legepladsen ligger bag ved huset i total lukket have, med høj hæk hele vejen rundt, det gør at at det føles hyggeligt og trygt.

Vores emne i haven er "skoven" med trælegehus og træterasse, små spisekroge flere steder, og det hele er bevokset med planter.

Vi leger meget i sandkassen og lige ved siden af har vi løbegård til vores kanin. Der ud over har vi legehus, sansegynger, gynger klatreborg, bålplads, bakke og masser af plads til at bevæge sig på.

En lille køkkenhave som er lavet som et højbed, hvor vi i fællesskab, har sået gulerødder-ærter og masser af jordbær.

Sansehuset   

Sansehuset er fristedet, hvis verden bliver for stor eller der bliver for højt til himmels, så er sansehuset stedet hvor rammerne bliver mindre, både for store og små til lige at få en pouse fra fælleskabet eller hvis man trænger til stilhed og andre former for sansestimuli. 

Gårdhaven

Vi har en stor gårdhave som bliver brugt til at køre med biler og scooter på, nogle gange tegner vi også med kridt eller spiser vores mad i solen eller under halvtaget hvis det regner.

Udestuen

Vores udstuen er omdrejningspunkt for alle måltider, om sommeren kan vi lukke af for hvepse og andre insekter, om vinteren er der varme på, og alligevel er vi næsten ude.

Naturbørn Evigglad / privat pasningsordning
v/ Lene & Svend Nielsen
Mommarkvej 255 Tandslet
Mobil 60197305

Seneste kommentarer

26.06 | 06:14

Sjovt :o) han bor lige bag os

25.06 | 20:18

Ser dejligt ud hos jer. Jeg har også en privat pasningsordning med fokus på udeliv og natur på Bornholm. Tror i kender min far Jan der lige er flyttet til Tandslet 😅

09.04 | 12:53

Hej Lene og Svend.
Jeg vil meget gerne høre, hvor lang venteliste i har ift at få opskrevet sit barn?
Med venlig hilsen Ida :)

26.06 | 21:06

Fantastisk hjemmeside, rigtig godt gået Lene og Svend

.

Del siden